Solutions / Fleetmanager

Wij nemen u werk uit handen door de belangrijkste onderdelen in het beheer van uw multifunctionals en printers over te nemen.

Fleetmanager

Alfar Document Solutions biedt u een dienst aan die het onderhoud en beheer van uw multifunctionals en printers nog makkelijker maakt. Een kostenloze service die ervoor zorgt dat u geen omkijken meer heeft naar uw machines en daardoor vooral kunt doen waar u goed in bent: uw eigenlijke werk!

U draagt de belangrijkste onderdelen in het beheer van uw multifunctionals en printers aan ons over. Met deze dienstverlening maken wij gebruik van een diagnosesysteem op afstand. Met behulp van een veilige verbinding wordt alle relevante systeeminformatie van uw multifunctionals en printers, zoals elektronische storingen, tonerniveau, tellerstanden en andere machinemeldingen naar ons toe gestuurd. Dit gebeurt zonder uw tussenkomst. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uw voordelen:

Automatische tonerbestellingen
Afdrukken betekent verbruik van toner en dus ook het bestellen ervan zodra de toner op is. Een klus die altijd op het verkeerde moment komt en dan letterlijk teveel tijd kost. Met de fleetmanager melden uw machines zelf dat de toner op is en wordt een tonerbestelling automatisch voor u uitgevoerd en toegezonden.

Automatisch tellerstanden doorgeven
Het regelmatig doorgeven van tellerstanden hoort bij het gebruik van multifunctionals. Een tijdrovende, administratieve klus. Met onze fleetmanager nemen wij dit administratieve beheer uit handen. Tellertanden worden automatisch doorgegeven en gerapporteerd. Dus altijd de juiste, up-to-date informatie zonder nakijken.

Automatisch melden van onderhoud
Onderhoudsmeldingen en foutcodes van uw machines worden elektronisch aan onze serviceafdeling doorgegeven. Vaak weten wij eerder dan een gebruiker of beheerder wat er aan de hand is en kunnen wij snel en adequaat reageren.

Periodieke rapportage
Met de fleetmanager kunnen wij alle processen van uw machines in kaart brengen. Zo kunnen wij u periodiek verslag uitbrengen van de gegevens die u belangrijk vindt zoals de gemaakte afdrukken, printkosten, storingen, verbruikte toners en tonerdekking.