Over Alfar

Als u op zoek bent naar betrouwbare, kwalitatieve en duurzame kantoorapparatuur, bent u bij Alfar Document Solutions aan het juiste adres. Of het nu gaat om een standalone printer of een machine in een netwerkomgeving, wij denken graag met u mee naar de best passende oplossing.

Alfar Document Solutions staat voor duurzaam ondernemen. Een uitgekiende beheerstrategie van de documentenstroom leidt tot een hogere productiviteit en kostenbesparing. Bovendien ondersteunt deze duurzame strategie uw MVO-doelstelling. Wij optimaliseren uw documentenstroom en onze oplossingen nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

Wij zijn een servicegericht bedrijf en geloven in een flexibele opstelling en korte lijnen. Uw apparatuur wordt door een vaste servicemonteur onderhouden en hij is een vertrouwd aanspreekpunt voor de gebruikers.

Wij passen ons aan naar uw omvang en wensen. Onze servicemonteurs installeren bij u de apparatuur en plaatsen het desgewenst in een netwerkomgeving. Wij waarborgen uw continuïteit door een slimme, snelle service en adequaat onderhoud.