Nieuws / Betaal niet langer teveel voor uw kleuren afdrukken!!

« Terug naar overzicht

Betaal niet langer teveel voor uw kleuren afdrukken!!

maandag 1 juni, 2015

Dekkingspercentage gerelateerde afdrukprijzen met het KYOCERA Pro Rato Colour System.

In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaalt u dan nu voor iedere afdruk hetzelfde?

KYOCERA Pro Rato Colour System
De nieuwe KYOCERA TASKalfa kleurenmultifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers worden de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht.

STAFFEL 1 – BASIS KLEUR
Een voorbeeld van BASIS KLEUR is correspondentie voorzien van een kleurenlogo. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 3% voor kleur en 6% voor zwart. Het dekkingspercentage voor kleur is opgebouwd uit cyaan, magenta en geel. In dit geval wordt er gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 1%.

STAFFEL 2 – OFFICE KLEUR
Een voorbeeld van OFFICE KLEUR is een rapport met gekleurde grafieken.
Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.

STAFFEL 3 – CREATIEF OFFICE KLEUR
Een voorbeeld van CREATIEF OFFICE KLEUR is een presentatie met veel kleurrijke foto’s.Het dekkingspercentage voor deze staffel is meer dan 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend vanaf een minimaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%. Met deze dekkingspercentage gerelateerde afdrukprijzen biedt Kyocera haar gebruikers al een kleurafdruk vanaf 1,5 cent.

Het afsluiten van een overeenkomst waarin u betaalt voor uw daadwerkelijke tonerverbruik moet eenvoudig en overzichtelijk zijn. Wij weten dat u op voorhand alleen maar kunt inschatten wat voor soort documenten u print. Daarom is er in een serviceovereenkomst een kleurvolume opgenomen in de vorm van kleurpunten.
Deze kleurafdrukpunten vormen het kleurvolume en zijn net als het zwart/wit afdrukvolume gebaseerd op het totaal verwachte afdrukvolume in kleur per jaar.

De kleurafdrukken in de verschillende staffels worden verrekend met de punten uit het kleurafdruktegoed. Dit houdt in dat er kleurafdrukken mogelijk zijn vanaf 1,5 cent per afdruk.

• Kleurafdruk in teller 1 – basis kleur, kost u 1 punt uit uw kleurafdruktegoed
• Kleurafdruk in teller 2 – office kleur, kost u 2 punten uit uw kleurafdruktegoed
• Kleurafdruk in teller 3 – creatief office kleur, dan worden er 3 punten verrekend met het kleurafdruktegoed

Dekkingspercentage gerelateerde afdrukprijzen biedt u:
• De laagste prijs per afdruk
• Aanzienlijke besparing op uw afdrukkosten
• Een eerlijke en betrouwbare berekening van de door u gebruikte tonerdekking
• Uitstekende (kleur)kwaliteit
• Professionele multifunctionals met productiviteit en betrouwbaarheid
• Uitgebreide papiertoevoer en afwerkingsopties

Iets voor uw bedrijf?
Wij informeren u graag verder over dit unieke systeem. Neemt u contact met ons op voor een afspraak, dan komen we dit graag toelichten en voorrekenen wat voor úw bedrijf de besparing zal zijn.